ASTĂZI, lucrări de cuplare în magistrală: apă cu presiune redusă, posibil oprire pe mai multe străzi din oraș, până la ora 16.00 (PIATRA-NEAMȚ)

Având în vedere efectuarea unei lucrări de cuplare în conducta magistrală a apei potabile, realizată de către SC MOLDOCOR SA în calitate de executant și beneficiar Primăria Municipiului Piatra Neamț, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, în data de 28.03.2024, în intervalul orar 12.00-16.00 în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Bulevardul Decebal (de la Muzeul de Istorie, până la Tribunalul Neamț – zona Aleho), Piața 22 Decembrie și Paharnicului.

Menționăm că în momentul reluării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil ca în distribuție să fie existente depuneri din conducte sub formă de săruri și oxizi, fiind necesară o perioadă limitată de timp, până la limpezire.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate