Ateliere practice pentru copii, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează ateliere practice pentru copii cu vârste între 6-14 ani, sub genericul Creativ de iarnă.

Participanții la ateliere vor crea diferite obiecte și ornamente cu specific de iarnă (felicitări, globulețe, ghirlande, podoabe pentru brad etc.), prin tehnici artistice diverse.

 Proiectul își propune dezvoltarea personalității copiilor prin intermediul activităților practice, de creație artistică. Se va pune accent pe stimularea imaginației, valorificarea creativității și antrenarea unor abilități și deprinderi de lucru.

Întâlnirile se vor desfășura în zilele de miercuri, în fiecare săptămână, începând cu 23 noiembrie 2020, între orele 13.00 – 14.00, în Sala Info Club 2 (Corpul B, etajul doi). Așadar, atelierele vor avea loc în zilele de 23 noiembrie, 5 decembrie, 7 decembrie, 12 decembrie, 14 decembrie, 19 decembrie, 21 decembrie.

Numărul de locuri este limitat, iar înscrierile se pot face la adresa de e-mail [email protected]. Taxa de participare este de 7 lei pentru un atelier și acoperă costul materialelor consumabile utilizate.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate