Atelierele lui Moș Crăciun, la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează o nouă serie de ateliere dedicate sărbătorilor de iarnă, sub genericul Atelierele lui Moș Crăciun, în cadrul Secției de carte pentru copii & Ludotecă „Ion Creangă“, începând cu data de 21 noiembrie 2022.

Întâlnirile se adresează copiilor din grupa de vârstă 6-11 ani și se vor desfășura săptămânal, în zilele de luni, între orele 14.00 – 15.30.

Înscrierile se fac la Secția de carte pentru copii & Ludotecă „Ion Creangă“ sau pe adresa de e-mail: [email protected], în limita a 12 locuri pentru o întâlnire.

Taxa de participare este de 7 lei pentru un atelier și este necesară pentru materialele consumabile utilizate.

Atelierele creative au stabilită deja tematica, după cum urmează: Globuri din fetru – 21 noiembrie; Pictură pe conuri de brad – 28 noiembrie; Brăduț din hârtie și polistiren – 5 decembrie; Împodobirea bradului – 6 decembrie; Moș Crăciun de agățat în brad – 12 decembrie; Felicitări de iarnă – 19 decembrie.

Pe pagina de Facebook a secției vor fi publicate, în luna decembrie, creațiile copiilor cu specific de iarnă, realizate de către aceștia atât în cadrul atelierelor, cât și individual, acasă.

Pe data de 6 decembrie va avea loc împodobirea bradului de Crăciun în cadrul secției, prilej cu care utilizatorii vor avea parte de un mic spectacol de colinde de Crăciun însoțit de prezentări despre viața Sfântului Nicolae, Nașterea Mântuitorului, obiceiuri și tradiții de iarnă. Ludoteca, formă alternativă de educare a copiilor care recurg la serviciile Secției de carte pentru copii, le oferă acestora posibilitatea participării la un program diversificat de activități de educare prin joc, comunicare și socializare

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate