ATENȚIE! Înșelată cu peste 4000 de lei de către o organizație non-profit, în urma unui anunț: i s-a întâmplat unei femei din în Piatra-Neamț

Atenție la infracțiunile de mediul on-line
 
La data de 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizați prin plângere de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din Piatra-Neamț, despre faptul că a fost înşelată cu suma de 4.350 lei în urma unui anunţ postat pe o reţea de socializare de către o asociație non-profit.
 
În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că persoana vătămată ar fi trimis în mai multe tranșe suma de 4.350 lei, pentru a putea intra în posesia unui ajutor în valoare de 50.000 euro.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării autorului.
 
***
 
Înainte de a efectua o tranzacție, comunicați în detaliu cu vânzătorul sau cel care prestează serviciul în cauză. Adresați întrebări specifice și solicitați imagini sau detalii suplimentare pentru a vă asigura că produsul sau serviciul corespunde descrierii.
 
În general, atunci când faceți cumpărături on-line sau întâlniți persoane necunoscute prin intermediul aplicațiilor de socializare, este important să fiți precauți și să adunați cât mai multe informații, înainte de a face orice tranzacție sau angajament financiar.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate