Atribuirea a șapte terenuri cu titlu gratuit pentru construirea de locuințe, tinerilor din Bicaz

Atribuirea a șapte terenuri cu titlu gratuit pentru construirea de locuințe, tinerilor cu vârsta de până în 35 de ani, conform legii 15/2003

În ședința Consiliului Local de joi 26 ianuarie, a fost aprobată lista beneficiarilor a șapte loturi de teren, acordate cu titlu gratuit conform Legii 15/2003. Terenurile cu suprafațe cuprinse între 335 mp și 514 mp, sunt situate în cartierul Dodeni ( 6 loturi) și Izvorul Muntelui (1 lot).

Potrivit legii, solicitanții trebuie să fie domiciliați în orașul Bicaz, să nu depășească vârsta de 35 de ani, să nu dețină teren sau locuință, iar părinții să nu fi deținut în ultimii 10 ani teren în suprafață de peste 500 mp în mediul urban sau 5000 mp în mediul rural.

După atribuire beneficiarii trebuie ca în maxim 12 luni să obțină Autorizația de construire a construcției pe terenul atribuit și să anunțe Compartimentului de urbanism și amenajarea teritoriului, comunicarea privind începerea lucrărilor.

Acțiunea de identificare a terenurilor ce pot fi atribuite tinerilor ce se încadrează în prevederile Legii 15/2003 va continua și astfel ținând cont de criteriile prezentate, toți cei interesați sunt așteptați să depună cerere la sediul Primăriei Orașului Bicaz, pentru a participa la sesiunile de atribuire viitoare.

Primăria Bicaz – pagina oficială

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate