Au început să răsară capacele da canal din asfalt ca ciupercile după ploaie.

Asfaltările superficiale realizate în mod neglijent în trecut încep să-și arate efectele dezastruoase în orașul Piatra-Neamț. Într-o încercare de a se lăuda cu lucrări rapide și ieftine, primăria a decis să toarne stratul de asfalt peste gurile de canal, evitând astfel costurile și eforturile necesare pentru a reabilita canalele.

Cu trecerea timpului și traficul intens, capacele de canal de sub asfalt au început să se miște și să iasă la suprafață, creând astfel un pericol pentru șoferi și pietoni. Această situație inacceptabilă demonstrează modul în care administrația locală a tratat lucrările de infrastructură, punând în pericol siguranța cetățenilor.

Imaginea drumurilor din Piatra-Neamț este acum una dezolantă, cu capace de canal dezvelite și asfalt crăpat. Această abordare neglijentă și lipsa de responsabilitate a primăriei lasă impresia că administrația locală preferă să ascundă problemele sub preș, în loc să le rezolve în mod eficient și durabil.

Este imperativ ca autoritățile să ia măsuri urgente pentru a remedia această situație. Reabilitarea corespunzătoare a infrastructurii rutiere și canalizării trebuie să devină o prioritate reală pentru primărie, în loc să fie tratată cu superficialitate și indiferență.

Într-o perioadă în care infrastructura modernă și bine întreținută este esențială pentru dezvoltarea unei comunități, cetățenii municipiului Piatra-Neamț merită drumuri sigure și durabile, nu asfaltări în bătaie de joc.

Este nevoie de o schimbare reală în abordarea administrativă și în alocarea resurselor pentru a asigura că infrastructura orașului este gestionată într-un mod responsabil și profesionist. Siguranța și bunăstarea cetățenilor nu pot fi compromise în favoarea unei viziuni pe termen scurt sau a economiilor de moment.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate