AUR Neamț a sărbătorit 4 ani de la înființare

În pragul sărbătorilor de iarnă, filiala AUR din județul Neamț a marcat un moment important în istoria sa, aniversând patru ani de la înființare. Evenimentul a avut loc în orașul Piatra Neamț, reunind membrii partidului într-o atmosferă plină de entuziasm și determinare.

În cadrul întâlnirii, s-au desfășurat mai multe activități simbolice. Membrii AUR Neamț au avut ocazia să primească diplome de recunoaștere a contribuțiilor lor, un gest care a subliniat importanța fiecărui individ în cadrul organizației. De asemenea, evenimentul a fost o platformă excelentă pentru schimbul de impresii și idei, reflectând spiritul de colaborare și unitate al partidului.

Un subiect de discuție proeminent a fost apropierea alegerilor din 2024. Această perspectivă a adăugat un plus de energie întâlnirii, membrii exprimându-și optimismul și hotărârea de a aduce schimbări semnificative în peisajul politic local și național.

Pe lângă aspectele politice și organizatorice, întâlnirea a fost și un moment de sărbătoare, marcând nu doar aniversarea partidului, dar și apropierea sărbătorilor de Crăciun. Acest context festiv a oferit oportunitatea pentru o interacțiune mai relaxată între membri, consolidând legăturile comunitare și spiritul de echipă.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate