AUR Piatra-Neamț NU a trecut la PNL Piatra-Neamț

Recent, liberalii pietreni s-au lăudat că au luat o parte din organizația Aur Piatra-Neamț împreună cu coordonatorul organizației.

De fapt, pe 11 ianuarie AUR Neamț l-a demis din funcția de coordonator la Piatra-Neamț pe domnul Laurențiu Iuliu Crețu, în locul lui fiind numit domnul Popa Marius Loredan. Deci, cum se spune în termeni urbani, domnul coordonator și echipa sa erau pe făraș, doar că AUR Piatra-Neamț nu a apucat să golească fărașul că PNL-Neamț a luat ce era acolo.

Nu-i bănuim pe cei de la AUR Neamț că au luat ei în mod foarte democratic decizia de a scăpa de fostul coordonator, dar acesta e borșul lor intern. Nu-i bănuim nici pe cei de la PNL că au dat corect funcția de vicepreședinte PNL Piatra-Neamț celui venit de la AUR, dar faptul că se premiază trădători de la alte partide e tot borșul intern al PNL. Dacă liberalii acceptă șefi care au ca singur merit faptul că au dezertat de la alt partid e fix treaba lor.

Ce este de remarcat este că cei veniți de la AUR au avut un comportament de maximă lașitate politică. Dacă erau adevărați oameni politici spuneau public ce nu le convine la AUR cât erau acolo și dacă nu le convenea demisionau, nu se ofereau altui partid ca trofeu politic.

Concluzia e una singură. Liberalii nemțeni nu au dat nicio mare lovitură. Organizația AUR Piatra-Neamț NU a plecat la PNL. Organizația AUR Piatra-Neamț cu ce șefi știam noi că aveau luna trecută e tot la AUR. Au plecat doar câțiva membri care în scurt timp se vor lămuri dacă au procedat corect sau dacă și-au luat o mare țeapă politică.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate