„AUR te aude” în Piatra-Neamț. Campanie la firul ierbii, printre cetățeni

Laurențiu Crețu

Filiala Piatra-Neamț își desfășoară campania „AUR te aude” la firul ierbii, printre cetățeni, într-o perioadă în care majoritatea partidelor politice stau deoparte, obișnuite cu activități în stradă doar în perioada de precampanie și campanie electorală.

Filiala AUR din municipiul Piatra-Neamț este în prezent coordonată de Crețu Laurențiu, având calitatea de președinte interimar. Acesta, împreună cu membrii de partid și simpatizanți, nu pierde nicio oportunitate de a se afla în mijlocul cetățenilor.

Campania „AUR te aude” a început în iulie 2022 când în municipiul Piatra-Neamț a avut loc Academia Politică „Gabriel Constantinescu”, eveniment ce a reunit în orașul nostru atât parlamentarii de Neamț AUR, cât și copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Vom urmări parcursul campaniei „AUR te aude”, precum și rezultatele acestui demers.

Între timp, reamintim cetățenilor că echipele AUR merg în continuare în teren, printre oameni, iar pietrenii care au o problemă, o sesizare sau o propunere o pot adresa față în față președintelui Laurențiu Crețu sau membrilor de partid.

În acest sens, joi, 11 august, a avut loc o întâlnire cu cetățenii în zona Mărăței care au semnalat foarte multe probleme administrative. La acțiune au participat președintele interimar AUR Piatra-Neamț, Laurențiu Crețu, aderentul Sebastian Mutu și membrii Marius Popa, Edmond Severin, Roxana Grozavu, Daniel Popa, Daniel Rotariu, Adrian Aschipoaiei și Doru Rișcuta.

Campania va continua în perioada următoare. De asemenea, cei care doresc pot completa un formular cu problemele lor pe site-ul aurteaude.ro.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate