Aurora Multimarket deschide primul magazin din Târgu-Neamț

Vineri, 12 aprilie, ora 08:00, Aurora Multimarket deschide primul magazin din Târgu-Neamț, situat pe strada Mihai Eminescu, Bloc M7.

Cu ocazia inaugurării, reprezentanții anunță oferte speciale pentru clienți, incluzând reduceri la o selecție variată de produse, cadouri pentru primii 350 de clienți, baloane și surprize dulci pentru a-i încânta pe cei mici.

Aurora Multimarket oferă zilnic clienților mii de produse la prețuri accesibile pentru casa și sufletul lor, fără a compromite calitatea.

Lanțul de magazine Aurora Multimarket se distinge prin gama sa variată de produse de consum, cuprinzând alimente, articole de îngrijire personală, articole de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie, bucătărie, jucării și produse de Paște, toate la prețuri extrem de avantajoase, începând de la DOAR 1 leu.

Clienții aleg aceste magazine pentru diversitatea produselor, care cuprinde peste 5000 de articole, la prețuri medii de 5 lei. Magazinul se remarcă prin prețuri competitive pentru produsele de zi cu zi, acoperind nevoile de bază, dar și pentru articolele în trend, promovând un raport corect între calitate și preț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate