Autoturism interceptat de Poliție după o sesizare de șicanare în trafic. Cum a fost depistat șoferul (NEAMȚ)

La data de 21 august a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Negrești au fost sesizați cu privire la faptul că, un conducător auto, ce se deplasează pe Drumul Național 15, în localitatea Alexandru cel Bun, efectuează șicane în trafic, punând în pericol siguranța traficului rutier.

Autoturismul în cauză, a fost interceptat de polițiști, pe Drumul Național 15, în localitatea Săvinești.

Întrucât conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, din județul Bacău, manifesta un comportament nefiresc, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru  Canabis.                             

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Reamintim conducătorilor auto că drogurile provoacă modificări semnificative ale percepției, dispoziției, gândirii și comportamentului, iar conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conform articolului 336 din Codul Penal, reprezintă o infracțiune.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate