Axialul este recepționat și se circula legal pe el! Nu vă luați după toți mincinoșii!

În județul Neamț există câteva forme de viață care au ca principală ocupație născocirea unui scandal continuu ca să vă țină pe dumneavoastră ocupați și să nu aveți timp să vedeți ce fac sau mai bine zis ce nu fac unii indivizi care doresc doar să pună mâna pe puterea politică și să vă incite la ură contra unui anumit partid.

Ultima știre falsă lansată în spațiul public ar fi că pe Axial (drumul Izvorul Muntelui – Durău) s-ar circula ilegal pentru că lucrarea nu ar fi fost recepționată și o firma de asigurări ar fi atenționat că nu despăgubește clienții pentru eventuale accidente pe acest tronson de drum. Totul este O MARE MINCIUNĂ. Am verificat la principalii asiguratori și nici unul nu a emis o astfel de avertizare și nici nu ar fi avut cum deoarece recepția la drum a fost făcută și se circula legal pe acest drum, în ciuda MINCIUNILOR lansate de anumiți indivizi.

De ce să lansezi astfel de știri false, care pot panica populația și pot crea chiar disfuncționalități în traficul rutier și nu numai? Pentru că instituțiile statului nu fac altceva decât să doarmă și nu iau măsuri contra celor care născocesc astfel de știri false și care cu astfel de lucruri se ocupă, iar asta nu o spunem noi ci instanțele de judecată care tot i-au condamnat în civil pentru știri mincinoase despre persoane fizice sau firme private. Poate nu ar fi rău ca și instituțiile să facă același lucru, adică să aplice legea (că de asta sunt plătite) și să apere populația de astfel de indivizi care pot crea panică prin lansarea unor informații false despre traficul rutier sau alte utilități publice.

Iosub Robert

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate