Azi se va vota ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Piatra-Neamț

Primăria Piatra-Neamț supune la vot în consiliul local ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Piatra-Neamț. Problema e că se vrea ridicarea oricărei mașini parcate neregulamentar, nu doar a celor care încurcă circulația, sunt abandonate sau staționează pe locurile pentru persoane cu dizabilități.

Noi am dezbătut pe larg acest subiect și rămânem fermi în opinia noastră că nu este corect să ridici mașinile oamenilor care parchează fără să încurce circulația din cauza faptului că primăria nu le-a putut oferi un loc de parcare. Orice regulă impusă trebuie mai întâi să poată fi respectată, ori la Piatra-Neamț avem mai multe mașini decât parcări.

Cum am făcut și cu alte ocazii, vom face și acum tot posibilul să dovedim din nou primăriei că face o greșeală și cu acest regulament care pare mai degrabă un regulament făcut să îmbogățească o firma de ridicări mașini, decât să se rezolve o problemă în oraș.

Domnilor consilieri locali de la toate partidele, nu votați și acest regulament la ordin politic ca să vă faceți din nou de râs, cum ați făcut și în cazul altor regulamente. Rugați-i pe șefii voștri politici care au venit cu această propunere să o retragă și să definească în mod clar cazurile în care trebuie ridicate mașinile. Nu permiteți să se ridice orice mașină parcată neregulamentar, chiar dacă nu încurcă pe nimeni. Pentru această categorie de contravenții există deja amenzi, nu e nevoie să luați mașinile oamenilor și să-i puneți să dea sume mari de bani într-o perioadă în care pietrenii o duc din ce în ce mai greu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate