BALUL GOSPODARILOR – Se anunță eveniment mare la Farcașa!

In ziua de 23 octombrie 2022, începând cu ora 16.00 , va avea loc BALUL GOSPODARILOR, la Farcașa!!

Petrecerea se va ține la cortul de evenimente Grand Salon Orient, din satul Frumosu. Organizatorii acestui frumos și binevenit eveniment sunt : Primăria Farcașa, Consiliul Local Farcașa și Parohiile Farcașa,Frumosu, Popești și Stejaru.

Prețul unui bilet este de 80 lei de persoană (160 lei de familie), iar înscrierile se fac la Parohiile din fiecare sat, astfel:- satul Farcașa/Bușmei: preotul paroh,ajutat de Bocancea Gelu și Crețu Mihaela;- satul Frumosu: preotul paroh,ajutat de Gliga Ilie și prof. Carază Gheorghe;- satul Popești: preotul paroh ajutat de Apopei Pantelică și Luca Viorel;- satul Stejaru: preotul paroh ajutat de Petruț Ioan(Nucu).

Odată cu înscrierea se achită și contravaloarea biletelor. Data maximă pentru înscriere: 03 octombrie 2022, în limita a 400 de locuri !!! În baza listelor de înscriere, vor fi tipărite invitațiile, care vă vor fi înmânate din timp și cu care se va face accesul la eveniment !

Foarte important : în semn de respect pentru portul nostru popular, se recomandă ca participanții să poarte minim ie! Promitem că vom avea parte de o seară de petrecere de neuitat ! Vor cânta și dansa pentru noi Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii-din R. Moldova, Ansamblul Izvoarele Borcutului,Ansamblul Florile Ceahlăului și alți artiști de muzică populară din zona noastră!Vă așteptăm cu mare drag la înscrieri!!” , precizează Tifui Dumitru Bogdan .

sursa foto/info: Tifui Dumitru Bogdan

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate