Băncile de la Orion, unde seniorii jucau șah, au dispărut (VIDEO)

arhivă

Bătaie de joc de sărbători! Primăria a desființat băncile de la Orion unde se întâlneau seniorii și jucau șah.

Pentru că se vor schimba pavelele și se vor pune semafoare și alte scamatorii ce țin de culoarele de mobilitate, primăria a desființat băncile unde devenise o tradiție ca zeci de pensionari să se întâlnească și să joace șah.

Poate dacă le mutau undeva pe aproape, unde să nu încurce semafoarele sau ce vrea primăria să facă nu era o problemă, dar nu au mutat nimic. Au desființat, că așa e la Piatra-Neamț… desființăm, închidem, demolăm, restricționăm, interzicem și restrângem…

Un reprezentant al primăriei a declarat că ar urma o relocare a băncilor în primăvară, dar până atunci ele sunt depozitate la sediul Publiserv. O alternativă în această perioadă ar fi deplasarea până în parcul Aurora, unde sunt alte bănci disponibile.

Cei care erau familiarizați cu zona și care au ajutat la amenajarea acelui loc destinat pensionarilor au criticat, la rândul lor, decizia de desființare a băncilor.

Iată câteva opinii:

Bine că avem o MINUNĂȚIE de brad de 45000 euro!

Era un loc pe care îl priveam cu respect! Se discutau lucruri interesante! Probabil vor face un refugiu „smart”, cu taxă!

De ani buni de zile, pensionarii se strângeau acolo, nu se poate ca primarul să nu știe asta. Trebuie să pună înapoi băncile.

Acele acoperișuri au fost făcute de mine și alți colegi. Problema este că trebuie făcut un părculeț de agrement și pentru ei în fiecare cartier al orașului!

Foarte urât din partea lor. Până și băiatul meu a jucat șah cu acei bătrâni, și a văzut că au dispărut băncile, ar trebui să aducem de acasă un covor sa joace pe el. 

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate