Bărbat din Piatra-Neamț, autorul unui accident la Tupilați. A oprit mașina în peretele unui imobil, de „treaz” ce era

În noaptea de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan  cel Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Tupilați.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 35 ani, din Piatra Neamț ar fi condus un autovehicul pe un drum public, din localitatea Tupilați, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând gardul și peretele unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale, a refuzat recoltarea mostrelor biologice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

***

Un alt eveniment rutier, tot pe fondul consumului de alcool:

La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Podoleni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 34 ani, din           Roznov ar fi condus un autovehicul pe raza localității Podoleni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând gardul unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate