Bărbat tâlhărit de doi nemțeni, după ce a fost abordat de aceștia în fața unui imobil

La data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 04:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 41 ani, din Cordun, cu privire la faptul că a fost agresat de persoane necunoscute.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 04:30, pe când persoana vătămată se afla în fața unui imobil din municipiul Roman, ar fi fost abordat de două persoane necunoscute care, sub pretextul că nu sunt din oraș, l-ar fi rugat să îi însoțească până la o stație de taxi.

La scurt timp, unul dintre cei doi bărbați ar fi exercitat asupra acestuia acte de violență, iar celălalt i-ar fi sustras suma de 1.000 lei și un telefon mobil.

Polițiștii de investigații criminale au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, cu vârste de 18, respectiv 31 de ani, din Roman.

Acestea a fost conduse la sediul unității de poliție pentru audieri iar în urma administrării materialului probator au fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 2 octombrie a.c., persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată, față de acestea fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate