Bătrân rănit de un bărbat într-un magazin din Neamț. A intervenit Poliția

La data de 6 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal, în incinta unui magazin din localitatea Pipirig. 

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, procedând la aplanarea stării conflictuale și conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

Investigațiile au relevat faptul că, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 11.30, un bărbat de 35 de ani, din Pipirig, aflându-se în incinta unui magazin din aceeași localitate, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bătrân de 85 de ani, din Dolhești.

La aceeași dată, față de bărbatul în cauză, a fost dispusă  măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 7 mai a.c., bărbatul de 35 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, acesta fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

a transmis IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate