Bazinul de înot intră în revizie anuală

Bazinul de Înot de lângă Sala Sporturilor Roman a devenit una dintre cele mai apreciate atracții din zona Moldovei, iar Primarul Municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, se bucură să anunțe că această facilitate continuă să fie o destinație preferată pentru locuitorii din Roman și zonele învecinate.

Într-o declarație recentă, primarul Achiriloaei a subliniat că Bazinul de Înot a atras un număr impresionant de utilizatori din începutul anului și până în prezent. Peste 15.000 de persoane au beneficiat de o gamă variată de activități, incluzând înot de agrement, cursuri didactice, recuperare medicală și antrenamente de performanță. Acest lucru demonstrează că comunitatea romană adoptă un stil de viață sănătos și găsește în bazinul municipal o oportunitate pentru dezvoltarea abilităților de înot și îmbunătățirea performanțelor sportive.

Primarul a subliniat că, în perioada 5 august – 21 august, se vor desfășura activități de curățenie, igienizare și reparații planificate anual pentru a menține în condiții optime facilitățile bazinului. Aceste măsuri de întreținere sunt esențiale pentru a oferi utilizatorilor o experiență plăcută și sigură.

„Le mulțumesc tuturor celor implicați activ în buna funcționare a acestei activități sportive,” a adăugat primarul Achiriloaei. „Bazinul de Înot a devenit o destinație importantă pentru comunitatea noastră, iar rezultatele obținute de Clubul Sportiv Municipal Roman sunt o mărturie a nivelului înalt de performanță pe care îl promovăm și încurajăm.”

În concluzie, Bazinul de Înot din Roman reprezintă un pol de atracție și dezvoltare sportivă pentru locuitorii din municipiu și din zonele înconjurătoare. Activitățile planificate de curățenie și revizie asigură că facilitățile rămân în condiții impecabile, continuând să ofere oportunități de învățare, performanță și agrement pentru persoane de toate vârstele. După această perioadă de revizie, comunitatea este invitată să continue să se bucure de toate beneficiile oferite de Bazinul de Înot al municipiului Roman.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate