BD intră în acțiune la PNL Neamț: „Prafuri pentru mama mare”

foto pamflet

15 ianuarie 2024. O zi palpitantă, mai ales pentru liberalii din Neamț. După afirmațiile cel puțin ciudate făcute de George Lazăr, președintele PNL Neamț, la Cafeaua de dimineață televizată (click aici pentru detalii), fostul lider al aceleiași organizații, deputatul Mugur Cozmanciuc, vine în completare (sau contradicție…), cu o postare.

Declarația lui Mugur Cozmanciuc începe, subtil, cu o aducere aminte. Ziua de 15 ianuarie are o dublă semnificație pentru liberalii din România. Odată cu Ziua Culturii Naționale se împlinesc și 34 de ani de la reînființarea PNL.

Prin cultură am reușit să depășim vremurile întunecate din regimul comunist, să ne păstram speranța, ca astăzi să avem puterea să ne exprimam liber și necenzurați, dar lucizi și cu respect. De asemenea, Partidul Național Liberal promovează valorile, dezvoltarea și modernizarea României. Cu această ocazie, urez La mulți ani tuturor liberalilor, dar și simpatizanților PNL! Cultura trebuie să fie o constantă în viețile noastre.”, spune Mugur Cozmanciuc.

După care se zaharisește situația:

„Din păcate, mai este și un individ cu pretenții de MARE POLITICIAN care a ales ca în zi de sărbătoare să facă „mare cinste partidului”. Consumul excesiv, de sare, zahăr și…., de alte prafuri, poate cauza delir și distorsionări grave ale realității. Poate de aici și lipsa de cultură politică, care s-a ”camuflat” astăzi în afirmatiile unei persoane needucate, în cadrul unei discuții matinale despre cofetării și alte enormități.
Fiecare decide cum să își arate bunul simț, respectul și cultura.”,
declară, acid, fostul președinte al PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate