Beat, fără permis și fără asigurarea obligatorie valabilă/Așa se circulă uneori pe drumurile din Neamț

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești fiind în executarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 156E, în localitatea Piatra Șoimului, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Piatra Șoimului.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aer expirat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, vehiculului în cauză nu are asigurarea obligatorie valabilă, motiv pentru care s-a procedat la reținerea plăcuțelor şi a certificatului de înmatriculare.

În baza probatoriului administrat polițiștii au dispus reținerea bărbatului, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate