Beat turtă, fără permis, a furat o mașină și a provocat un accident rutier (NEAMȚ)

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 07:40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în Târgu-Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 04:30, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Târgu-Neamț, ar fi sustras cheile unui autoturism ce se afla parcat în curtea imobilului său, plecând cu acesta.

La scurt timp, în timp ce conducea autoturismul pe strada Vânătorului, din Târgu-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, după care ar fi părăsit locul producerii accidentului.

Polițiștii au depistat persoana în cauză, în Târgu-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.”, a declarat Insp. Ciofu Ramona, IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate