Bianca Poterașu de la Liceul Carol I Bicaz: Excelență academică și sursă de inspirație pentru generația sa

Rezultatele de la examenul de Bacalaureat, seria curentă, demonstrează efortul elevilor și al cadrelor didactice pentru un învățamânt de calitate.

Liceul „Carol I” Bicaz – Procent de pomovabilitate inainte de contestații 89, 89%.

Prima medie, 9, 53( nouă 53%) a fost obținută de eleva Bianca Poterașu, clasa a XII a D, căreia îi transmitem felicitările noastre pentru seriozitate și precizie în pregătirea examenului maturității.

Mai presus de orice rezultat am simțit astăzi RECUNOȘTINȚĂ din partea elevilor noștri, comunicare deschisă si bucuria unor rezultate pentru care am muncit împreună, profesori si elevi!

Liceul „Carol I” Bicaz

Eleva Bianca Poterașu, clasa a XII-a, a reușit să obțină cea mai mare medie de la Liceul Carol I din Bicaz, un impresionant 9,53. Performanța sa excepțională a atras admirația și respectul profesorilor, părinților și colegilor săi.

Bianca din Bicaz , s-a remarcat de-a lungul anilor prin dedicarea și efortul său susținut în obținerea rezultatelor academice. Această realizare este rezultatul muncii sale neobosite și a determinării de a atinge perfecțiunea în domeniul educației. Motivată și pasionată de învățare, Bianca și-a îndrumat mereu energiile către dezvoltarea personală și profesională.

Mă bucur că am trecut cu bine și prin experiența examenului maturității. În spatele notelor mari se ascunde multă conștiinciozitate și dorința de a excela, aspect pe care doresc să îl mențin și în următorii ani de facultate. Pe această cale, țin să le mulțumesc celor care m-au ajutat să obțin acest  rezultat în cadrul examenului de bacalaureat! Sunt recunoscătoare profesorilor pentru pregătirea profesională, părinților pentru susținere și prietenilor mei pentru încurajări. M-am gândit ca mai departe să urmez Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București.

Bianca Poterașu

Bianca reprezintă un exemplu strălucitor de dedicare și perseverență în obținerea excelenței academice. Realizările sale îi vor motiva pe alți elevi să-și urmeze visurile și să-și depășească limitele.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate