Bicaz – 300 de copii l-au căutat pe Iepurașul de Paște

La Bicaz, ziua de sâmbătă a fost plină de zâmbete, bucurii, dansuri, picturi, dulciuri și un număr foarte mare de copii( aproximativ 300).

O scurtă introducere în aventura ce s-a pus la cale pentru data de 16 aprilie: „Dragi copii, avem mare nevoie de ajutorul vostru! Vrem să vă dăm o veste tragică, Iepurașul de Paște a dispărut! Un Răufăcător l-a răpit pentru a îl împiedica din a ne aduce ouă roșii și dulciuri cu ocazia sărbătorii. Așa că avem nevoie de voi, Supereroii, pentru a îl readuce înapoi. Am încercat să luptăm singuri, dar a fost în zadar…în schimb, am ajuns la o întelegere cu răufăcătorul: dacă ni se alătură mulți copii în căutarea comorilor ascunse de către el( ouă de ciocolată) și dacă reușiți să îi aflați identitatea, îl va elibera pe Iepuraș.Ce ziceți? Credeți că sunteți pregătiți să purtați mantia de erou și să vă folosiți puterile magice pentru a ne ajuta? “ Sunteți invitați alături de noi, sâmbătă, începând cu ora 13 la stadionul Bicaz.

Mulțumim tuturor copiilor care ni s-au alăturat și au venit într-un număr foarte mare, fără de care nu am fi putut desfășura această activitate” , au transmis reprezentanții Organizației Tineretului pentru Bicaz.

sursa: Organizația Tineretului pentru Bicaz

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate