Bicaz – Gala FSA KENSHINKAN Championship a avut un adevărat succes! Primarul Sălăgean a fost un sprijin!

În data de 15. 10.2022, a avut loc la Bicaz, Gala Championship FSA & MMA KENSHINKAN KARATE. Probele au fost : KATA, BOX, FSA & MMA KENSHINKAN , KNOCKDOWN – Promoter. Shihan- Sebastian Vasile Petrescu.

La acest eveniment s-au înscris un total de 279 de sportivi de la 16 cluburi, sportivi ce se antrenează pe diferite stiluri de arte marțiale cum ar fi: FSA, Kenshinkan, Kempo, Ashihara, Enshin, Fudokan, Shotokan, Hand , hand, fighting, ju-jitsu, Box și Kick-boxing.

Cluburile înscrise au fost atât din județul Neamț cât și din județele Bacău, Vaslui, Maramureș, Teleorman și nu în ultimul rând și din București. În cadrul acestui eveniment sportiv au fost demonstrații de arme, baston, săbii, carambit, tamashiwari, kata, kata sincron, iar meciurile s-au disputat pe diferite regulamente de luptă. Evenimentul a avut un număr de 10 demonstrații, 14 superfight-uri, 68 probe kata și 167 de meciuri. Premiile puse în joc au fost 6 centuri de gală personalizate marca FSA, 20 de trofee, 300 de medalii și diplome.

Totul este bine atunci cand se termina cu bine!

Gala FSA KENSHINKAN Championship a avut un adevarat succes!

Datorita oamenilor cu suflet care ne-au ajutat, domnului Primar Nicolae Salagean, invitatilor de onoare, parintilor care ne sunt mereu alaturi le multumesc pe aceasta cale tuturor pentru increderea avuta in mine si sustinerea artelor martiale.

Am dovedit ca stilul #FSA#Kenshinkan este o arta unde primeaza educatia, respectul, fair-play ul si formeaza caractere puternice.

Respect si Onoare!

Osu!” , a precizat Petrescu Vasile Sebastian.

sursa: Petrescu Vasile Sebastian

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate