Bicaz Kayak Fest 2023, un eveniment aflat la cea de a VI-a ediție

Daca esti pasionat de apa, aerul curat de munte si activitatile fizice, iti recomandam sa participi pe 3 si 4 IUNIE 2023 la cea de a VI-a editie a Bicaz Kayak Fest, eveniment ce ii reuneste pe toti iubitorii de ambarcatiuni usoare din Romania!

Astfel te asteptam in Portul Turistic Bicaz pe malul lacului Izvorul Muntelui de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, pentru a admira peisaje minunate, a intalni  localnici ospitalieri, pentru a gusta  mancaruri traditionale moldovenesti si pentru a participa pe apa cu un caiac sau o canoe la concursurile organizate pentru toate varstele, indiferent de experienta!

Sambata 3 IUNIE 2023 ai ocazia sa participi la un maraton de 40 de kilometri, sau la un semi-maraton de 20 kilometri, iar seara te vei putea distra cu cei mai faini oameni la petrecerea tematica Bicaz Kayak Fest Retro Party.

Duminica 4 IUNIE 2023 te asteapta alte 2 concursuri: unul de sprint cu plecare de la Barajul Bicaz pana in dreptul Portului Turistic si al doilea de eskimo-rolling, o tehnica de a te roti si salva dintr-un caiac rasturnat.

Bicaz Kayak Fest este organizat de Asociatia “Clubul Outdooris” in parteneriat cu Primaria Bicaz si urmareste promovarea sanatatii prin miscare, incurajarea si dezvoltarea comunitatii caiaciste din Romania prin adunarea  intr-o competitie sportiva deschisa a iubitorilor amatori si profesionisti de caiac, canoe si alte ambarcatiuni usoare din tara si strainatate.

Va asteptam in weekendul de Rusalli sa padelati si sa va consumati energia  pe apa , intr-un cadru natural impresionant la Bicaz Kayak Fest 2023 !

transmit organizatorii

Mai multe informatii despre eveniment pe www.bicazkayakfest.ro  sau www.facebook.com/bicazkayakfest

                                                                                                                                                                                               

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate