Bicazul în haine de sărbătoare petrece cu mic, cu mare

Încă de ieri, Bicazul este în mare sărbătoare, iar turiștii se bucură din plin de tot ceea ce autoritățile locale au pregătit pentru a celebra zilele Bicazului, chiar dacă vremea nu a fost tocmai prietenoasă.

Festivitatea, ,,Zilele Orașului” Bicaz s-a deschis cu demonstrația de arte marțiale de autoapărare și submisie, FSA KENSHINKAN KARATE, cu câțiva dintre sportivii filialei Bicaz.

Mulțumim pentru susținerea și sprijinul acordat domnului Primar Sălăgean Nicolae, domnului Viceprimar Surdu Răzvan, tuturor consilierilor și nu în ultimul rând, părinților care au avut încredere în acest proiect și tuturor sportivilor mei! Cu considerație și respect!„, a transmis Petrescu Vasile Sebastian.

Primăria și Consiliul Local al orașului Bicaz au invitat producătorii și comercianții de produse tradiționale, produse de artizanat, dulciuri și patiserie, mâncăruri tradiționale să-și prezinte produsele. În zilele de 13 și 14 august, nu s-au perceput taxe pentru ocuparea domeniului public.

Pentru mâine s-a pregătit un program extraordinar în portul Bicaz, așadar, sunteți invitați să vă bucurați Ziua Marinei Române care a ajuns anul acesta la cea de-a 120-a aniversare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate