Biciclist acroșat de o mașină pe bvd. Mihai Eminescu din Târgu-Neamț

Marți, 15 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate medicală s-a prezentat o persoană care în cursul aceleiași zile, a fost implicată într-un eveniment rutier, produs pe bvd. Mihai Eminescu, din Târgu-Neamț.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 09:40, în timp ce un bărbat, de 67 de ani, din Pipirig, conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, ar fi acroșat un bărbat de 44 de ani, din Timișești, care se deplasa pe bicicletă, pe partea dreaptă a carosabilului, pe aceiași direcție de mers, potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Neamț.

Deși inițial biciclistul nu acuza dureri, ulterior acesta s-a prezentat la o unitate medicală.

Polițiștii au identificat bărbatul de 67 de ani. Ambii participanți la trafic au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză,  polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate