Bijuterii pe roți, de ultimă generație, expuse la Salonul Auto de la Curtea Domnească (8-11 iunie)

Astăzi, 8 iunie, la ora 12.00 a avut loc deschiderea oficială a Salonului Auto la Piatra-Neamț, ediția a XVIII-a. Evenimentul care se desfășoară la Curtea Domnească în perioada 8-11 iunie asigură spațiu de expoziție pentru 10 dealeri auto, majoritatea din Piatra-Neamț, și pentru zeci de autoturisme de ultimă generație.

Printre mașinile expuse se numără modele din 2023, clasice, hybrid, electrice, aparținând mărcilor: Audi, Citroen, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Mazda, Mercedes-Benz, Peugeot, Renault, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo. De asemenea, expun companii precum: Auto Moldova, AutoȘtefan, Autopark Deutsch, Casa Auto Iași, Cybernet Auto Center, Dinamic92 Distribution, Țiriac Auto, Tokyo Motors.

„Acest eveniment este singurul de acest fel din Moldova. Le doresc celor care au venit la Piatra-Neamț succes în afaceri, le mulțumesc că au acceptat această provocare și sunt sigur că după acest eveniment vor avea afaceri mai bune, vor vinde și această prezență va fi un moment plăcut pentru toată activitatea lor. Prin ei funcționăm și noi, prin ei se asigură și bugetul național, și bugetul local. Orice activitate economică este bine să se producă la Piatra-Neamț, trebuie sprijinită.”, a declarat în deschidere Mihai Apopii, șeful CCI Neamț.

Programul Salonului Auto este de joi până sâmbătă, între 10-19, iar duminică între 10-14.

Organizatorul este Camera de Comerț și Industrie Neamț, în parteneriat cu municipalitatea. Pentru desfășurarea evenimentului în această zonă istorică protejată s-a obținut acordul instituțiilor în domeniu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate