Bilete disponibile pentru meciul de sâmbătă, la Piatra-Neamț: Ceahlăul – Progresul Spartac

CSM Ceahlăul joacă sâmbătă, 16 martie 2024, de la ora 14:00, ultima partidă în cadrul sezonului regular al Ligii 2, ediția de campionat 2023-2024. Adversarul este Progresul Spartac București, ultima clasată în ierarhie, cu un punct adunat până acum în 18 meciuri.

Cert este că echipa noastră vrea victoria și mai speră la o eventuală calificare ”in extremis” în play-off, dar să nu fie uitat faptul că ar fi oricum trei puncte importante și pentru viitorul echipei în play-out. Ca de obicei, suporterii care vor să ne fie alături vor avea șansa de a achiziționa bilete de acces în stadion atât de la casele de bilete din preajma arenei, cât și on-line.

transmite clubul sportiv

Vineri și sâmbătă vor fi deschise puncte de vânzare a biletelor la stadion. Vineri, 15 martie 2024, între orele 10:30 – 13:00 și 17:00 – 19:00, acestea vor putea fi cumpărate de la punctul de vânzare de la Poarta 5 (usă de acces a jucătorilor la vestiare), iar sâmbătă, 16 martie, în intervalul orar 12:00 – 14:00, la cele trei case de bilete de lângă stadion.

Accesul în stadion va fi permis începând cu ora 13:00, iar porțile deschise sunt:

Poarta 1 – pentru acces la Tribuna Vip și Tribuna 1, Sector A

Poarta 6 – pentru acces la Tribuna 2.

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐞𝐜𝐢 𝐬-𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭 c𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝟑𝟎 𝐥𝐞𝐢.

Bilete on-line se pot cumpăra dacă se va accesa link-ul următor: https://www.bilete.ro/csm-ceahlaul-piatra-neamt-afc-progresul-1944-spartac

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate