BORCA/OFICIAL: O tânără juristă candidează pentru funcția de PRIMAR: „Îmi doresc să contribui la dezvoltarea comunei mele natale”

În urmă cu scurt timp, Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț, a făcut un anunț important pentru locuitorii comunei Borca. Este vorba despre candidatura tinerei Alexandra Păștinaru-Niță, din partea social-democraților, pentru funcția de primar la alegerile locale din luna iunie a.c..

Se pare că actualul primar de Borca, Petrică Ruscanu, a decis să nu mai candideze pentru un alt mandat, dar rămâne parte din echipă și o susține întru totul pe Alexandra Păștinaru-Niță.

Când spun Borca, mă gândesc la o zonă nemțeană deja fabuloasă, cu peisaje desprinse din povești și cu un potențial fantastic de dezvoltare.

Tânăra ALEXANDRA PĂȘTINARU-NIȚĂ, candidat PSD la funcția de primar al comunei Borca, are o dorință aparte de a-și transforma localitatea natală într-un un mic paradis montan.

Fiind în echipa social-democrată, cu sprijin necondiționat din partea mea și a lui Petrică Ruscanu și cu încrederea localnicilor, va reuși!

Mult succes, Alexandra! BORCA merită să te aibă ca primar!

transmite Daniel Vasilică Harpa,
președintele PSD Neamț

La doar 30 de ani, Alexandra Păștinaru-Niță este jurist de profesie, căsătorită și mamă a unui copil. Legătura sa cu comuna Borca este una profundă, născându-se, crescând și alegând să-și trăiască viața în această comunitate. Experiența sa anterioară în administrația publică locală, în calitate de consilier personal al primarului, i-a oferit o perspectivă unică asupra nevoilor și problemelor comunității, pregătind-o pentru responsabilitățile funcției de primar:

M-am născut la Borca, am crescut la Borca și am ales să-mi trăiesc viața la Borca, din dragoste pentru locul natal și pentru oamenii de aici.

Cunosc îndeaproape nevoile comunității noastre, problemele cu care se confruntă cei mai mulți dintre locuitorii comunei noastre întrucât, în urmă cu 4 ani, domnul Ruscanu Petrică mi-a oferit șansa de a intra în contact cu tot ce presupune administrația publică locală, timp în care am fost aproape de comunitate.

Îmi doresc să contribui la dezvoltarea comunei mele natale, iar funcția de primar este mijlocul prin care aș putea să fac acest lucru la capacitate maximă.

Multumesc pentru încredere dlui Petrică Ruscanu și dlui președinte Daniel Harpa! Cei care mă cunosc, știu deja: NU VOI DEZAMĂGI!,

ne-a declarat Alexandra Păștinaru-Niță, la scurt timp după ce a fost oficial anunțată drept candidata PSD pentru funcția de primar al comunei Borca.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate