Boxerul de 13 ani, Ilie Radu Andrei, serie impresionantă de victorii la Cupa României la Cadeți

Tânărul boxer de la Asociația Sportivă Box Club Piatra-Neamț, Ilie Radu Andrei, impresionează cu performanțele sale de excepție la Cupa României la Cadeți, 13-14 ani – categoria de greutate 75 kg, desfășurată în Târgu Jiu în acest an. Având doar 13 ani și fiind elev în clasa a 7-a, tânărul pugilist a reușit să treacă de faza preliminariilor și semifinalelor, învingându-și adversarii cu ușurință.

Miercuri seară, Ilie Radu Andrei a obținut o victorie impresionantă în fața lui Constantinescu Alexandru de la CS Dinamo București. Tânărul pugilist și-a forțat adversarul să se retragă în repriza a doua, într-un gest clar de superioritate în ring. Cu un talent remarcabil și o tehnică bine pusă la punct, Ilie a demonstrat că vârsta nu este un impediment atunci când pasiunea și determinarea sunt la fel de puternice.

Mai impresionantă a fost performanța sa în faza semifinalelor, în confruntarea cu adversarul Daniliuc David de la CSM Dorohoi. Meciul a fost câștigat de Ilie Radu Andrei în finalul primei reprize, confirmând încă o dată dominanța și stăpânirea sa în ring. Acest succes îl propulsează în faza finală a competiției, unde va avea șansa de a lupta pentru accesul în topul de aur și pentru trofeul mult râvnit al Cupei României la Cadeți.

Mâine, privirile tuturor vor fi ațintite asupra lui Ilie Radu Andrei, care va intra în ring cu determinarea de a câștiga și de a-și adjudeca titlul de campion la Cupa României la Cadeți. Cu un suport masiv din partea echipei sale, tânărul pugilist este hotărât să confirme statutul său de viitoare stea a boxului românesc.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate