Bugetul municipiului Piatra-Neamț pe anul 2024, în dezbatere publică

Primăria Municipiului Piatra-Neamț invită cetățenii să participe la dezbaterile publice pe bugetul local pentru anul 2024. Respectând practica ultimilor ani, consultările cu cetățenii vor avea loc pe parcursul mai multor zile, pe diferite domenii de activitate.

Astfel, o primă rundă din seria dezbaterilor publice privind bugetul Municipiului pentru anul 2024 va avea loc cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale și ai asociațiilor/cluburilor sportive. Consultarea este programată pentru ziua de luni, 22 ianuarie, de la ora 12.00, în sala de ședințe a Primăriei Piatra-Neamț.

În aceeași zi, de la ora 14.00, tot în sala de ședințe a primăriei, reprezentanții unităților de învățământ, părinților și elevilor din  Piatra-Neamț vor fi consultați cu privire la bugetul municipiului. 

O a treia dezbatere publică pe tema bugetului pentru anul 2024 va avea loc cu reprezentanții mediului de afaceri local. Consultarea va avea loc vineri, 26 ianuarie, de la ora 12.00, în sala de ședințe a Primăriei Piatra-Neamț.

Proiectul de buget a fost lansat în dezbatere publică pe 17 ianuarie 2024 și poate fi vizualizat pe site-ul www.primariapn.ro, la secțiunea Transparență/Dezbateri. Locuitorii municipiului pot depune amendamente privind proiectul de buget în termen de 15 zile de la data publicării, sau afişării acestuia, la registratura instituției, sau pe adresa de mail [email protected].

Îi încurajăm pe toți pietrenii să consulte proiectul de buget pe anul în curs și să vină cu sugestii și propuneri, utilizând platforma dedicată consultărilor publice din Piatra-Neamț:  https://consultari.primariapn.ro/polls/dezbatere-proiectul-de-buget-local-pe-anul-2024.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate