Bunuri de 70.000 lei furate dintr-o societate comercială din Neamț, găsite în imobilul unui bărbat din Iași. Două percheziții domiciliare și un mandat de percheziție auto (IMAGINI)

La data de 24 iunie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei și al luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Iași au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară și un mandat percheziție auto, la imobilul unui bărbat de 44 de ani, din județul Iași.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 21 iunie a.c.,  mai multe persoane au pătruns fără drept, prin folosirea de chei potrivite, în sediul unei societăți comerciale din Târgu-Neamț de unde ar fi sustras mai multe bunuri, aparatură și scule confecții metalice, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate bunurile sustrase în proporție de 90%, acestea fiind ridicate de polițiști și restituite persoanei vătămate.

Totodată, 3 persoane cu vârste cuprinse între 32 și 44 de ani, au fost conduse de polițiști pentru audieri, la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț.

În cauză, se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii acestei infracțiuni.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate