Bursa Locurilor de Muncă: eveniment organizat de AJOFM la Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt va organiza vineri 20 mai 2022 Bursa generala a locurilor de munca, activitate ce se va desfasura in Piatra Neamt la cantina Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” din bulevardul Traian, nr. 31, in Roman la cantina Grupului Scolar „Vasile Sav” din bulevardul Republicii, nr. 46 si la Targu Neamt la sediul ALOFM din str. Stefan cel Mare, nr. 66.

 In cadrul bursei vor avea loc intalniri directe intre angajatorii ofertanti de locuri de munca si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau a celor care doresc sa schimbe locul de munca pe care-l au la momentul respectiv, cadru in care se vor face cunoscute conditiile necesare pentru angajare si in functie de indeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Pana la aceasta data au confirmat participarea un numar de 72 de agenti economici care vor oferi 812 locuri de munca vacante in domenii ca servicii, constructii, industria textila din care, 45 pentru cei cu studii superioare tehnice. Precizam ca aceste date sunt intermediare si se pot modifica intrucat de la unii agenti economici se asteapta confirmari.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate