Bursa locurilor de muncă, la Piatra-Neamț și Roman

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  va organiza vineri 14 octombrie 2022 Bursa locurilor de munca pentru absolventi, activitate ce se va desfasura in Piatra Neamt la Centrul de Formare Profesionala a Somerilor din Piata Mihail Kogalniceanu, bl M3 si in Roman la cantina Grupului Scolar „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr 46 incepand cu ora 9.

In cadrul bursei vor avea loc intalniri directe intre angajatorii ofertanti de locuri de munca si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau a celor care doresc sa schimbe locul de munca pe care-l au la momentul respectiv, cadru in care se vor face cunoscute conditiile necesare pentru angajare si in functie de indeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Pana la aceasta data au confirmat participarea un numar de 55 de agenti economici care vor oferi 469 locuri de munca vacante in domenii specifice pentru  industria textila, a materialelor de constructii, industria prelucrarii lemnului, industria alimentara, servicii, hoteluri si restaurante, comert si constructii. Pentru cei cu studii superioare sunt 60 de locuri de munca vacante.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate