Burse CALEIDOSCOP- Fundația UiPath Foundation în parteneriat cu Liceul Carol I Bicaz

În luna ianuarie 2023 debutează programul educațional UiPath Foundation pentru elevii de clasa a IX a, în cadrul parteneriatului încheiat cu Liceul Carol I Bicaz.

Programul sprijină financiar și educațional elevii de clasa a IX a, care au îndeplinit criteriile sociale, de vârstă și de medie, oferindu-le acestora o bursă lunara, accesul la platforma educațională a fundației precum și dispozitive electronice pentru facilitarea învățării online, cu obligația participării la cel puțin 70% dintre activitățile de pe platformă.

Grupul țintă selectat la recomandarea profesorilor diriginți, cuprinde elevii declarați eligibili în acest an, urmând ca programul să continue și în anii următori. Facilitatorii și persoane de contact în proiect sunt: director adj. prof. Suzana Hrap, prof. Xenia Sîrbu și informatician Ioan Vancea, din partea Liceului Carol I Bicaz.

De asemenea, d-na prof. Xenia Sîrbu și dl. informatician Ioan Vancea au beneficiat de un curs gratuit cu credite oferit prin programele de formare ale fundației axat pe dezvoltarea comunității didactice a școlii noastre.

director adj. prof. Suzana Hrap

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate