Campania „De Crăciun, Împreună!”: Social-democrații nemțeni, mesagerii lui Moș Nicolae la Pângărați (FOTO/VIDEO)

În spiritul sărbătorilor de iarnă, PSD Neamț aduce bucurie și solidaritate prin campania „De Crăciun, Împreună”, marcată de acțiuni sociale și umanitare pentru a împărtăși căldura și speranța în comunitățile din județ.

Astăzi, 6 decembrie, social-democrații nemțeni au fost mesagerii lui Moș Nicolae pentru mai multe familii din zona Pângărați.

Membrilor organizației PSD Pângărați li s-au alăturat președinta OFSD Pângărați, Doinița Ciocan, deputații Ciprian Șerban și Remus Munteanu, însoțiți de senatorul Răzvan Cuc, vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru, dar și de consilierul județean Adrian Bourceanu. Împreună au adus căldură și bucurie în suflet unor oameni simpli, dar frumoși tocmai prin simplitatea și bunătatea lor.

Emoții au fost și de o parte, și de cealaltă, micuții au primit dulciuri, iar cei mai mari câteva daruri pentru ca sărbătorile de Crăciun să își păstreze magia. Suntem fericiți că împreună ne redescoperim ca oameni, iar noi, nemțenii, știm atât de frumos să dăruim și să primim. Zâmbetele prietenilor noștri din Pângărați înseamnă enorm.

DE CRĂCIUN, ÎMPREUNĂ, dragii noștri!

transmite echipa PSD Neamț

Campania social-democraților nemțeni, „De Crăciun, Împreună!”, susținută de președintele Daniel Harpa, va continua pe toată durata lunii decembrie, de la împodobitul bradului în casele familiilor defavorizate la proiecții de film, concerte de colinde și gesturi mici care aduc lumină în inimile semenilor mai puțin norocoși. Cadouri speciale pentru copiii talentați, pachete pentru bătrânii singuri și inclusiv donații de PC-uri – sunt doar o parte din ce pregătesc social-democrații în cadrul acestei inițiative.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina dedicată evenimentului: https://fb.me/e/7hJOFjdIP

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate