Campanie de promovare a carierei militare la Piatra-Neamț. Forțele Aeriene Române vor survola orașul

CAMPANIE DE PROMOVARE A CARIEREI MILITARE ÎN CADRUL FORȚELOR AERIENE ROMÂNE

În data de 25  mai 2022, Statul Major al Forțelor Aeriene desfășoară o campanie de promovare a ofertei educaționale a Forțelor Aeriene în garnizoana Piatra-Neamț. Activitățile de promovare se vor desfășura între orele 12.00-14.00, la sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț.

În cadrul întrunirii, desfășurată cu sprijinul Centrului Militar Județean Neamț, atât elevii de liceu, cât și persoanele interesate de o carieră militară, vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație, dar și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a fi selecționați și a urma cursurile acestor instituții militare de învățământ superior și postliceal.

Totodată, li se vor prezenta aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, de militari din cadrul bazelor aeriene și de la subunitățile de radiolocație ai Brigăzii 76 Supraveghere, Cercetare și Avertizare Timpurie prin Radiolocație.

La sfârșitul activității, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locația.

Activitatea este condusă de reprezentanți ai Oficiului personal și mobilizare din cadrul Statului Major al Forțelor Aeriene, iar la activitate pot participa atât elevii din clasele terminale din colegiile tehnice și reale din județ, cât și persoanele interesate de o carieră militară.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate