Campionii zilei: Damian Vodă – Campion european la Kickboxing, iar Petrescu Sebastian Maestru – Emerit al Sporturilor de Contact

Damian Vodă, multiplu campion WFC KICKBOXING în 2023, în cadrul galei FSA & WFC KENSHINKAN , aduce acasă după 2 zile de sport de contact în cadrul Campionatului European WBFC ( World Boxing Fighters Corporation) ce s-a desfășurat în perioada 03-04/02/2024, în Italia, titlul de campion european la disciplina Kickboxing la categoria -75 kg și două locuri 2 la disciplinele box respectiv graplling.

Din prima zi când mi-a pășit pragul dojoului a demonstrat că este un sportiv care iși dorește să facă performanță. Încă o dată am pus pe harta europeană a sportului de contact atât orașul Bicaz unde se antrenează cât și întreg județul Neamț! Mulțumim pe această cale domnului președinte al Organizației Internaționale WFC, maestrului Scorrano Franco pentru invitație și pentru tot sprijinul acordat și nu în ultimul rând mulțumim domnului Nelu Vodă, managerul delegației sportive, pentru toată susținerea de care s-a beneficiat în cadrul acestei deplasări. Mândri că suntem români! Sensei mereu în slujba sportivilor! Nihil Sine Deo!


Petrescu Vasile Sebastian

De asemenea, Petrescu Vasile Sebastian a avut onoarea de a i se decerna în a doua zi a Campionatului European WBFC din Italia, titlul de Maestru – Emerit al Sporturilor de Contact.

Mulțumesc în primul rand soției mele, căreia îi adresez pe această cale un călduros ,,La mulți ani” cu ocazia zilei de naștere, ea fiind cel mai mare sprijin al meu, mulțumesc Maestrului Scorrano Franco pentru încrederea acordată, mulțumesc tuturor părinților, sportivilor care au crezut în mine și nu în ultimul rând familiei Nelu Vodă și Isabela Popescu pentru toată susținerea pe care am avut-o din partea domniilor sale.

  • a transmis Petrescu Vasile Sebastian

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate