„Capcane” pe drumurile din Neamț: cod ROȘU de nepăsare și inconștiență

La data de 31 august a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere şi control trafic rutier, au procedat la oprirea în trafic, în localitatea Grumăzești, a unui autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

***

La data de 31 august a.c., în jurul orei 19:00 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț  au depistat în trafic, pe strada Mihai Eminescu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din județul Constanța, fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate