Carambol cu victime multiple, în Neamț, pe DN15

La data de 20 iunie, în jurul orei 14:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15, în localitatea Costișa.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 40 de ani, din Cândești, conducea un autoturism, pe direcția Bacău spre Piatra-Neamț, la efectuarea unei manevre de schimbare a direcției spre stânga, ar fi fost acroșată de un autovehicul, condus de un bărbat de 47 de ani, din județul Galați, ce se deplasa regulamentar din direcția Piatra-Neamț spre Bacău.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, ce se afla staționat regulamentar.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a 4 pasageri, din primul autoturism, cu vârste cuprinse între 8 și 65 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Se vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiuni de vătămare corporală din culpă.

a transmis insp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț

Potrivit pompierilor nemțeni solicitați la fața locului, în TIR se afla doar conducătorul auto, iar într-un autoturism se aflau cinci persoane.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.
Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că sunt 4 victime conștiente, toate din autoturism.
Un copil de 8 ani și un bărbat de 65 ani au fost preluate de echipajele SMURD TIM și EPA si transportate la UPU Piatra Neamț.
Alte două femei, de 60 si 65 de ani, au fost preluate de echipajul SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate