Casa Județeană de Pensii Neamț: Ultima serie de bilete de tratament balnear a anului 2023

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru ultima serie de tratament balnear a anului 2023, a optsprezecea serie, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023, s-a realizat alocarea automata a 64 bilete de tratament balnear în următoarele stațiuni: Covasna, Felix, Herculane, Lacu Sarat, 1Mai – Oradea, Nicolina, Saturn, Sarata Monteoru, Sovata și Vatra Dornei. Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/

Precizăm că au rămas nealocate 13 bilete de tratament balnear, 10 bilete pentru Amara, 2 bilete pentru 1 Mai – Oradea si 1 bilet pentru stațiunea Saturn, nefiind solicitări pentru acestea.

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00.

Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Reamintim ca pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicita sejurul, doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Menționăm că pentru anul 2023 au fost depuse 6047 cereri de tratament balnear fiind valorificate un număr de 2.311 bilete de tratament.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate