Cauți un loc de muncă? Greek House aduce gusturile Greciei în Piatra Neamț, iar angajările sunt în plină desfășurare

O nouă destinație culinară se pregătește să își deschidă porțile pentru a încânta papilele gustative ale localnicilor și ale vizitatorilor. Cu promisiunea de a aduce aromele autentice ale bucătăriei grecești, Greek House se pregătește să devină un loc de întâlnire și savoare pentru iubitorii de gastronomie mediteraneană.

Astfel, Greek House este în căutarea unor oameni dedicați și pasionați pentru a oferi o experiență autentică și ospitalieră tuturor clienților. De la barmani talentați la ospătari prietenoși și eficienți, echipa din spatele acestui proiect este determinată să creeze un mediu plin de entuziasm și calitate.

Bucătăria grecească este cunoscută pentru diversitatea sa și utilizarea ingredientelor proaspete și sănătoase. De la delicioasele moussaka și gyros, la salatele pline de culoare și gust, precum salata grecească, experiența culinară promite să fie una memorabilă pentru toți cei care pășesc în Greek House. Nu vor lipsi nici deserturile tentante, cum ar fi baklava sau loukoumades, pentru a încheia fiecare masă într-un mod dulce și satisfăcător.

Suntem extrem de entuziasmați să aducem aroma și autenticitatea bucătăriei grecești în inima Piatra Neamțului. Ne dorim să creăm nu doar o destinație culinară, ci un loc unde oamenii să se simtă ca acasă, să se bucure de mâncare delicioasă și de o atmosferă primitoare”, a declarat fondatorul Greek House.

În ceea ce privește angajările, Greek House caută persoane motivate, cu o atitudine pozitivă și un simț al ospitalității bine dezvoltat. Experiența în domeniu este apreciată, dar nu este obligatorie, deoarece se oferă training și suport pentru a dezvolta abilitățile necesare în cadrul echipei.

Persoanele interesate să facă parte din această aventură culinară sunt încurajate să apeleze următorul număr de telefon: 0756694113.

Cu o promisiune de a aduce o fărâmă din frumusețea și savoarea Greciei în Piatra Neamț, Greek House se pregătește să devină o parte integrantă a comunității locale și un punct de atracție pentru toți cei care apreciază o masă gustoasă și o atmosferă primitoare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate