CCI Neamț: Târgul Eco Energy – Material Construct – Climaterm, dedicat sectorului de construcții

 Comunicat de presă

TÂRGUL ECO ENERGY – MATERIAL CONSTRUCT – CLIMATERM, EDITIA a XXII –a

TÂRGUL ECO ENERGY – MATERIAL CONSTRUCT – CLIMATERM, aflat la Ediția a XXII-a, continuă șirul evenimentelor organizate de Camera de Comert si Industrie Neamț dedicate sectorului de construcții. Impactul pozitiv pe care legislația actuală îl are asupra pieței construcțiilor dar și datele statistice ale ultimilor doi ani ne determină să reluăm organizarea expoziției și diversificarea tematicii prin introducerea în tematica târgului a componentei de Eco Energy. Tendința actuală de dezvoltare durabilă și economisire a resurselor naturale, ne pune în situația de a folosi energii regenerabile, materiale precum și sisteme de lucru care să ducă la o mai eficientă utilizare a resurselor și protejarea mediului înconjurător, astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de o planetă sănătoasă.

Evenimentul se va desfășura în Municipiul Piatra Neamț, în parcarea Centrului Comercial Olimp, zona Kaufland Dărmănești, în perioada 5 – 8 mai 2022 și va reuni profesioniști din domeniul materialelor de construcții, instalațiilor, tehnologiilor, echipamentelor și utilajelor, precum și din aria de acoperire a energiei verzi. Expoziția se dorește a fi cea mai importantă platformă pentru schimbul de experiențe și business dedicată persoanelor cheie și experților din domeniul construcțiilor, instalațiilor sanitare și a energiilor regenerabile, din zona Moldovei, precum și publicului larg.

TÂRGUL ECO ENERGY – MATERIAL CONSTRUCT – CLIMATERM, vă invită să descoperiți produse și soluții din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri dar și stații de încarcare pentru mașini electrice; soluții pentru iluminat și alimentarea cu energie electrică, independente de rețeaua convențională, care să eficientizeze consumul de energie electrica și termică cu ajutorul dispozitivelor smart home; produse de plasă din fibră de sticlă și colțare cu plasă din fibră de sticlă. În domeniul instalațiilor sanitare și a materialelor pentru amenajări vor fi expuse branduri de renume, iar în domeniul climatizării vor fi expuse centrale termice.

Vă așteptăm să vă convingeți de potențialul uriaș al energiilor regenerabile, cum ați putea deveni independenți din punct de vedere energetic, de avantajele utilizării materialelor de construcții ecologice dar și de alte oportunități de dezvoltare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate