Ce au descoperit polițiștii nemțeni în timpul acțiunilor desfășurate pestru siguranța cetățenilor

În perioada 30 septembrie – 1octombrie a.c., polițiștii au continuat acțiunile pentru siguranța cetățenilor.

Astfel, în intervalul orar 18:00-01:00, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică Neamț au desfășurat împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Neamț, cei din cadrul Poliției municipiului Roman și împreună cu jandarmii nemțeni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii infracționalității stradale, a faptelor cu violenta, a combaterii nerespectării regulilor de circulație de către participanții la traficul rutier.

Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au explicat conducătorilor auto, importanța unei conduite responsabile în trafic.

Totodată, au fost efectuate verificări la 7 săli de joc de noroc  și 2 baruri.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, fiind reținut un permis de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

***

La data de 1 octombrie a.c., în intervalul 14:00-22:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au continuat acțiunile pe raza de competență a secției.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 40 sancțiuni contravenționale, fiind reținut un permis de conducere și retras un certificate de înmatriculare, fiind verificate 90 de autovehicule și legitimate aproximativ 100 de persoane.

***

La data de 1 octombrie a.c., în intervalul 16:00-23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Ion Creangă au desfășurat acțiuni pentru prevenirea si combaterea delictelor piscicole și cinegetice fiind legitimate un număr de 18 persoane şi aplicate 4 sancţiuni contravenționale.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate