Ce mama zonei crepusculare se petrece în Piatra-Neamț? Cum să plătești atât pentru o oră de parcare și mai ales, de ce? (IMAGINI)

Ca șofer mintea mea refuză să înțeleagă pentru ce plătesc atât pentru o oră de parcare în condițiile în care mai că nu există stradă în amărâtul ăsta de oraș pe care să circul fără riscul de a-mi găsi dinții pe bord. Străzi proaste, gropi mai dese decât panseluțele din curte, locuri insuficiente pentru parcare, tarife de faci apoplexie dacă doamne ferește te trezești cu roata blocată și mai nou, parcometre „ultimul răcnet” la care cetățenii mai în vârstă zici că se închină, că de înțeles nu prea înțeleg cum se utilizează.

Sigur, mai este și varianta plății online după ce vorbești singur vreo 10 minute ca tâmpul pentru că în aplicația vieții ori nu reușești să selectezi locația, ori bifezi ca modalitate de plată cardul și te trezești că plata se face prin sms (cu TVA adăugat, adică nu scapi de taxa de taxă!), ori efectiv dă eroare totul, se închide și reiei întregul proces, cu alinierea sfinților de la mic la mare.

Ce este smart în acest oraș și nu pricep eu?

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate