Ce pedeapsă a primit tânărul care a tâlhărit o femeie în plină stradă, la Piatra Neamț

La data de 17 februarie a.c., tânărul a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar.

În fapt, la data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie de 65 de ani, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 11:00, în timp femeia se deplasa pe un drum public din Piatra-Neamț, o persoană necunoscută i-ar fi smuls o geantă pe care femeia o avea asupra sa, în care se aflau documente personale și suma de 170 de lei.

În urma activităților investigative desfășurate de către polițiștii de investigații, la data de 16 februarie a.c., a fost identificată în trafic persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 19 ani, din Piatra-Neamț, acesta fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate