Ce poate fi mai dureros decât să te simți neputincios, ca părinte, în astfel de situații? Un îngeraș mic cu probleme atât de mari/Tudor are nevoie de ajutorul nostru, al OAMENILOR (APEL UMANITAR/NEAMȚ)

Un alt caz care aduce în prim-plan nedreptatea împărțită aleatoriu oamenilor buni a intrat în atenția Monicăi Sofron, reprezentanta Asociației Umanitare Codrin. Ca și cum nu ar fi fost suficient faptul că Tudor a venit pe această lume cu Sindromul Down, pe lângă acest diagnostic se confruntă cu multe alte probleme medicale, probleme care necesită investigații amănunțite, tratamente extrem de costisitoare și un drum lung și anevoios de parcurs către vindecare. Mama nu își dorește decât să-și vadă puiul sănătos însă costurile sunt cu mult peste puterea ei financiară. Ce poate fi mai dureros decât să te simți neputincios, ca părinte, în astfel de situații?

Nu este greu să fim buni. Nu este greu să ne vorbim frumos. Nu este greu să ajutăm. Nu este greu să iubim. Nu este greu să dăruim. Nu este greu să fim oameni…

Haidetț, VĂ ROG MULT, să îi dăruim și micuțului Tudor…o BUNĂ-VESTIRE!!!

… că vom fi alături de el și că îl vom ajuta cu investigațiile și tratamentul.

Deși îmi e din ce în ce mai greu financiar să susțin constant cazurile medicale preluate de Asociația Umanitara Codrin, nu am putut spune NU când atât de inimoasa mea nepoată Corina Spulber a venit și mi-a povestit de micuțul Tudor ce este chinuit de o mulțime de alergii și mămica nu mai știe cum să îl hrănească și îngrijească – pe lângă Sindromul Down care i-a speriat deja pe părinți, precum și:

Alergie la proteina din laptele de vacă

Boala de reflux gastro-esofagian

Persistența de canal atrial

Neutropenie

Trombocitopenie tranzitorie

Alergii alimentare

Anemie.

Așa că firesc că primul lucru ce l-am făcut, am apelat cu toată încrederea și speranța la doamna doctor Liliana Dorofte căci știam că e supraspecializată pe alergologie pediatrică, convinsă fiind că dumneaei o va ghida pe mămică spre investigațiile și tratamentul cele mai potrivite.

Mulțumesc din suflet doamnei doctor pentru ca și-a făcut timp, în programul dumneaei și așa foarte încărcat și mai ales pentru consultația gratuită oferita lui Tudor, căci bănuții pe care eu i-am lăsat pentru consultație, dumneaei i-a dat să îi aibă pentru laptele praf special ce este atât de scump.

Dar drumul va fi lung și costisitor, așa că sper în ajutorul vostru, al tuturor părinților care știu ca ați face orice să vă ajutați micuții să aibă o viață normală.

Orice bănuț este binevenit și pentru investigații și tratamente, dar și pentru laptele praf atat de costisitor.

a transmis Monica Sofron pe contul ei de Facebook

Cei care pot da o mână de ajutor, oferind cât de puțin din puținul lor pot dona pentru Tudor în următoarele conturi:

Asociatia Umanitara Codrin

CONT IBAN: RO70BTRL02801205U02233XX (Banca Transilvania) sau

REVOLUT: 0733110928 cu mențiunea AJUTOR PENTRU TUDOR

Mai jos, documente care atestă diagnosticul. Orice alte informații pot fi puse la dispoziție de către familie:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate