Ce s-a întâmplat cu minora de 15 ani din Dulcești dispărută din 25 ianuarie/Oficial IPJ

În data de 27 ianuarie anunțam dispariția unei minore de 15 ani de la domiciliul său din Dulcești. IPJ Neamț a revenit astăzi cu ultimele date:

UPDATE:

La data de 30 ianuarie a.c., minora în cauză a fost identificată pe raza localității Dulcești. Pe perioada dispariției aceasta s-a aflat în București, nefiind victima vreunei infracțiuni.

Comunicatul inițial al Poliției, transmis pe 27 ianuarie, mai jos:

La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 25 ianuarie a.c., CANTEA ANDREEA MIRABELA, în vârstă de 15 ani, din localitatea Dulcești, a plecat în mod voluntar, de la imobilul din aceeași localitate și nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălțime – 1.70 m, greutate-60 kg, păr șaten, mediu, ochi căprui.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă din material textil, de culoare roșie, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțată cu o pereche de ghete gri.

Minora are asupra sa o sacoșă tip rafie.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea minorei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate